FORMATEN EN AFWERKING

FORMATEN EN AFWERKING

Fine-Art-Print Hahnemühle Photo Rag Baryta Fine-Art-papier, 100% cotton
Photo Rag® Baryta garandeert museumstandaarden. Met zijn Coating voldoet dit fine-art papier aan de hoogste industriestandaarden met betrekking tot dichtheid, kleurbereik, kleurafdruk en beeldscherpte, terwijl de speciale aanraking het gevoel van echt kunstpapier wordt behouden.
Afmetingen  en oplage : Deze varierën van werk tot werk. Deze info is terug te vinden bij elke fine art print 
ChromaLuxe® is de leider in “high definition”

Het productieproces gebruikt de allernieuwste technologie om de hoogste kwaliteit prints op metaal te bekomen. Beter bestaat niet!
Het verbluffende resultaat en de haarscherpe kwaliteit van ChromaLuxe®
ontstaan door de sublimatie-techniek. Met deze druktechniek wordt een foto niet bovenop de plaat geprint maar worden de kleuren één met de plaat. Sublimatie is een fullcolor printtechniek en voltrekt zich met intense hitte en een stukje magie.
Afmetingen  en oplage : Deze info is terug te vinden bij elke fine art print
Diasec Printing is het gedeponeerde handelsmerk voor de originele methode van “face-mounting prints”, zoals foto’s op plexi.
Het proces werd uitgevonden door Heinz Sovilla-Brulhart in 1969. Een gepatenteerd systeem voor het mooiste fotografisch resultaat is ongetwijfeld sinds meer dan 40 jaar het diasec® procédé. Zonder verlijming, maar met een speciale chemische reactie wordt uw fotoprint tegen de achterzijde van een plexiglas-paneel gemonteerd. De exclusieve hoogglanslook geeft diepte aan uw foto en zorgt voor een optimale bescherming van uw beeld.
Deze varierën van werk tot werk. Deze info is terug te vinden bij elke fine art print 
 

Categories

Scroll to Top